Noutati

12 iunie 2015 Noi rezultate la concursuri ale elevilor de la Pro Ruralis Iasi

La Concursul de Creativitate Stiintifica si Tehnologii “Stefan Procopiu”, Etapa Judeteana Iasi din 28-29 martie 2015, Disciplina Fizica, Sectiunea Compozitii pe teme stiintifice Film, elevii de cl.a XI-a Gorgan Razvan, Gorgan Daniel, Marian Vlad si Poeana Ionut de la Lic. Gr. Moisil, pregatiti de prof. Marius Smirnov, au obtinut Diploma Arhimede.

Comisia a fost formata din prof.univ.dr. Ion Bogdan Presedintele Forumului Inventatorilor Romani Iasi, prof. dr. Camelia Gavrila Inspector Scolar General, prof. Rodica Perjoiu Inspector de specialitate, prof. Iulian Leahu Presedintele Comisiilor de Evaluare si inf. Villy Busuioc.

La Etapa Interjudeteana a aceluiasi concurs, de la Durau din data de 29 mai-1 iunie 2015, aceeasi elevi ai Asociatiei pro Ruralis Iasi, fratii gemeni Gorgan Razvan si Daniel impreuna cu alti doi elevi de la Informatica Vitel Silviu si Poeana Ionut, Disciplina Fizica, Sectiunea Compozitii pe teme stiintifice Film, au obtinut Diploma Procopiu.

Mentionam ca acest important concurs a fost organizat de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, ISJ Iasi, Fac. de Fizica a UAIC Iasi, trei Faculatati din cadrul Univ. Th. Gh. Asachi si Forumul Inventatorilor Romani Iasi.
Elevilor premiati le uram succes in continuare la invatatura si in domeniul aplicatiilor stiintifice si tehnologice.