Noutati

15 aprilie 2015 Caravana Ecotic 2015 si Clasa Valvis 2

Caravana Ecotic 2015 si Clasa Valvis 2Asociatia non-profit „ECOTIC” (o  expozitie mobilă pe patru roti) actioneaza la nivel national conform unui proiect cu finantare europeana pentru colectarea selectiva de echipamente electrice şi electronice dezasamblate. Scopul ei este unul ecologic, privind reciclarea corectă a deşeurilor mentionate.

“ECOTIC” impreuna cu Primaria Iasi, Agentia pentru Protectia Mediului, Salubris, Dedeman si Recolamp au organizat in perioada 3-5 Aprilie 2015 campania “Zilele Reciclarii in orasul Iasi!”. La aceasta campanie au participat, alaturi de diriginta Dana Chiorescu si elevii clasei “Valvis 2” (sponsorizati de omul de afaceri Jean Valvis) de la Liceul Pedagogic, printre care si elevele cu Burse de Merit Gradinaru Denisa si Suculiuc Alina.
Caravana Ecotic 2015 si Clasa Valvis 2Copiii au inteles, prin aceasta activitate ca mediul inconjurator trebuie protejat pentru ca si natura sa protejeze sanatatea noastra.

Felicitari micutilor elevi si doamnei profesoare Dana Chiorescu care organizeaza cu copiii o multitudine de activitati educative.