Noutati

18 decembrie 2014 Felicitari de Sfintele Sarbatori

Craciunul semnifica Nasterea-Creatia care perpetueaza specia umana si dorinta ca viata sa devina vesnica. Impodobirea Bradului cel vesnic verde cu globuri multicolore, cu ghirlande stralucitoare si dulciuri, asteptarea colindatorilor si sosirea lui Mos Craciun cu sacul plin de daruri va readuce in lumea emotionanta a copilariei. In aceste zile trebuie sa fiti mai buni, mai veseli, mai sanatosi si mai umani.
Saraci sau bogati, oamenii din toate colturile lumii asteapta cu bucurie aceasta Sarbatoare.

Feeria iernii, puritatea zapezii, stralucirea stelelor te duce cu gandul si spre cei care nu mai sunt, pe care i-ati iubit si ale caror suflete poate vegheaza cu dragoste undeva in infinitul Univers.
Impodobiti si pentru ei Bradul! Deschideti-va usa sa auda si ei colindele!
Dupa aceasta o sa vedeti ca veti fi mai impliniti sufleteste!

Cei 90 de elevi ai Asociatiei Pro Ruralis Iasi va roaga sa dechideti bratele si sa cuprindeti cu ele iubirea calda si gandul curat al Spiritului Craciunului, ca pe cel mai de pret cadou pentru cei dragi. Alaturi de copii, conducerea Asociatiei Pro Ruralis Iasi ureaza membrilor fondatori, sponsorilor si colaboratorilor: Ziarul de Iasi, Inspectoratul Scolar, mass-media, directori, profesori, personal administrativ din licee, elevi precum si familii ale elevilor Sarbatori Fericite si La Multi Ani 2015! cu voie buna, impliniri si sanatate!