Noutati

25 iunie 2015 Scrisori de multumire catre sponsori din partea a doua eleve (prima cu media 10 si a doua cu media 9,48) ale Asociatiei Pro Ruralis Iasi

Stimati sponsori,

Iata-ne martorii unor noi reusite la sfarsitul unui nou an scolar.
Pe intreg parcursul am avut de invatat din toate intamplarile, faptele, experientele care s-au petrecut in favoarea mea. Desigur, ca lucrurile sa mearga pe un astfel de fagas au avut grija multe persoane carora le sunt foarte recunoscatoare, fara de care nimic nu ar mai fi fost la fel. Grija naste dragoste care la randul ei naste putere. Ma simt puternica pentru ca aveti grija sa faceti ceea ce parintii mei ar face-o cu aceeasi dragoste, dar din pacate nu pot. Multumesc mult Asociatiei ProPuralis si sponsorilor care sunt sprijin pentru mine si ajutor parintilor mei.

Datorita sustinerii Dumneavostra am reusit sa lucrez intensiv cu materiale de calitate, dobandind performante in domeniul artelor plastice. Anul acesta am participat la Olimpiada Nationala de Arte vizuale, Arhitectura si Istoria Artei Arad, obtinand Mentiune la sectiunea Arta Monumentala si Premiul I la Concursul National “Arta si traditia in Europa”. Deasemenea am participat la numeroase expozitii de arta si m-am implicat in diverse proiecte cultural-educative.

Prin urmare, va multumesc inca o data pentru aportul dumneavoastra intru formarea mea ca personalitate activa si eficienta a societatii romanesti.

Cu deosebita stima,
Bolocan Catalina,
eleva in clasa a XI-a, Colegiul de Arta “Octav Bancila” Iasi

Dragi Oameni de bine,

Traim intr-o lume in care banii fac legea si putini sunt cei care se mai gandesc la faptul ca “diferenta intre oameni o face numai si numai educatia”, dupa cum a spus John Locke. In ziua de astazi, neavand un statut social peste medie, nu putem beneficia de o educatie buna pe care o primim mai mult in scoli. Multi copii inteligenti provin din mediul rural. Acestia nu au o situatie materiala corespunzatoare, cauza pentru care nu isi pot continua studiile si bineinteles, nu vor putea deveni ceea ce viseaza de mici sa ajunga. Datorita dumneavoastra sponsorii si oamenii minunati care va implicati in Asociatia Pro Ruralis Iasi, numarul copiilor care-si pot implini aspiratiile este din ce in ce mai mare. Sunt mandra sa spun ca ma aflu in acest proiect si gratie dumneavoastra eu pot spera in continuare ca visul meu de a fi profesor poate deveni realitate.

Vreau sa va multumesc din suflet pentru tot sprijinul oferit si sper sa continuati sa ajutati cati mai multi copii nenorocosi din punct de vedere material, dar cu o capacitate intelectuala mare. Toti trebuie sa primim o educatie buna, indiferent de statutul social pe care il avem si mai ales toti trebuie sa avem in suflet speranta ca visele ni se vor implini. Faceti un lucru minunat, iar eu va pot spune ca va sunt profund recunoscatoare pentru tot.

Cu deosebita stima,
Tabaranu Cristina,
eleva in cl. a X-a, Liceul Pedagogic “Vasile Lupu” Iasi