Noutati

26 martie 2015 Noi rezultate de exceptie ale unor eleve din Asociatia Pro Ruralis Iasi

Pichiu Eliza (Comuna Sipote) cl. a XII-a, Colegiul Mihai Eminescu Iasi, pregatita de profesoara Monica Vacarita, a obtinut Marele Premiu la Concursul judetean / transfrontalier “InfoGeografic@21”, Editia II-a, iar Cozianu Maria Bianca (Comuna Raducaneni), din aceeasi clasa si pregatita de aceeasi profesoara, a obtinut Premiul I.

Manole Simona (Com. Vladeni) cl. a IX-a, Col. C. Negruzzi Iasi, pregatita de profesoara Mihaela Botezat, a obtinut Premiul I la Olimpiada Judeteana de Religie si calificarea pentru Olimpiada Nationala de Religie de la Pitesti din 6-10 aprilie 2015. Aceeasi eleva, pregatita de profesorul Daniel Stanciu, a obtinut si Premiul III la Olimpiada de discipline socio-umane, faza judeteana.

Olariu Oltita (Com. Sipote) cl. a XI-a, Seminarul Liceal Ortodox “Vasile Cel Mare”, pregatita de profesoara Mariuta Ioana, a obtinut Premiul II la Concursul Pictura in Viata Crestinilor si aceeasi eleva, pregatita de profesorul Bogdan Anistoroaiei, a obtinut Mentiune la Olimpiada de Lectura ca abilitate de viata.

Felicitari profesorilor indrumatori si elevilor care au obtinut rezultatele mentionate si uram succes celor care vor participa si la alte Olimpiade si Concursuri Scolare.