Noutati

29 Aprilie 2013 Scrisoare de multumire a trei eleve de la Col. G. Ibraileanu adresata sponsorilor

noutati29o42013 Pentru acei oameni generosi numiti sponsori, elevii provenind din familii defavorizate din mediul rural, nu au alta cale de a fi recunoscatori decat aceea de a avea rezultate excelente la invatatura si de a multumi sincer pentru cadourile primite.

Acest lucru l-au facut de-a lungul timpului si alti adolescenti dupa primirea unor  cadouri si acelasi lucru il fac si cele trei eleve de la Col. G. Ibraileanu in scrisoarea de mai jos.

Doamna Beatrice,

Inca din clasa a V-a am stiut ca suntem copii norocosi. Atunci am intrat in Proiectul “ProRuralis”. Am crescut impreuna, ne-am facut temele impreuna, am mancat impreuna, am impartasit vise, povesti si stari. Am devenit o familie. Acum, cand am crescut, deja percepem altfel lucrurile. Acum cand plecam duminica de acasa, nu plecam suparati asa cum eram in clasele mici. Plecam veseli si optimisti pentru ca stim ca suntem asteptati de cea de-a doua casa, de cea de-a doua familie. Toata bucuria si tot luxul se datoreaza Asociatiei “ProRuralis” care ne-a dat sansa sa ne creem un viitor, sa avem un ideal si sa ne formam ca oameni.

Soarta a facut ca dintre toti, noi 3, Georgiana, Ioana si Alina sa primim un cadou care ne poate imbunatati situatia scolara, care ne poate ajuta cu foarte multe informatii. Am primit laptop-uri de la o doamna din Germania. Situatia pare una obisnuita: am primit un telefon de la domnul care ne cunoaste poate, mai bine ca oricine, domnul V.Geangalau. Asa cum facem mereu, am ascultat ceea ce ne-a spus si am urmat intocmai pasii stabiliti de el. Am ajuns la “Ziarul de Iasi”, cu 30 minute inainte, si am asteptat. In aproximativ 5 minute el a ajuns cu 3 genti frumoase pe care ni le-a si inmanat. Surprinderea, fericirea, timiditatea…toate starile se regaseau in una singura. Apoi am urcat in birou, unde am primit toate instructiunile de utilizare a laptopului.

Noi nu prea am fost obisnuite sa primim cadouri, iar atunci cand s-a intamplat sa primim un lucru asa de frumos…nu prea am stiut cum sa reactionam. Eram in culmea extazului, voiam sa tipam de bucurie, voiam sa aratam recunostinta prin cuvinte. Aceste lucruri nu au fost posibile. Ne-am rezumat doar la zambetul timid pe care il avem de obicei. Va multumim din suflet pentru cadou si va multumim pentru tot ceea ce a-ti facut pentru noi prin intermediul Asociatiei. Noi speram, ca atunci cand vom creste si vom deveni oameni de succes sa va intoarcem inzecit gestul generos. Nu stiu daca ati avut vreodata starea pe care am avut-o in momentul in care am primit cadoul, la care nu am indraznit sa visam vreodata. Vrem doar sa va amintiti ca dumneavoastra ati pus inca o treapta in scara succesului nostru si ca datorita dumneavoastra noi vom beneficia de mai multe informatii.

Cu respect,

Ioana, Georgiana si Alina!