Noutati

Scrisoare de mulţumire adresată sponsorilor şi conducerii Asociației Pro Ruralis Iaşi – Babanu George, clasa a XII-a, Colegiul Național “Emil Racoviță”, Iași

Stimați sponsori şi onorată conducere a Asociației Pro Ruralis Iaşi,
 
Vă scriu acum, la început de an școlar, cu gândul de a vă mulțumi pentru toată susținerea oferită, efortul și,nu în ultimul rând, bunătatea de care ați dat dovadă în ciuda greutăților şi a problemelor cotidiene. Consider că niciun lucru făcut din inimă nu este în zadar și precum zicea A. Earhart: ,,Un simplu act de bunătate ne răspândește rădăcinile în toate direcțiile, iar aceste rădăcini prind viață și dau naștere la noi copaci.”
A mai trecut un an în care am încercat să acumulez o cantitate impresionantă de cunoştințe şi învățături, însă, cel mai important, am încercat să hrănesc aceste rădăcini, căutând să le înfing într-un loc înconjurat de sfaturi utile şi persoane de calitate, persoane care mă pot ajuta cu adevărat să mă dezvolt şi să mă descopăr.
În tot acest timp am simțit ce înseamnă să nu fii singur în încercări şi vă sunt extrem de recunoscător pentru că mi-ați oferit şansa de a avea parte de o pregătire de care nu cred că aş fi beneficiat în mediul rural.

Vă mulțumesc pentru ajutorul imens oferit atât mie, cât şi familiei mele, pentru nemărginita generozitate de care ați dat dovadă, pentru încurajare şi chiar dacă nu pot răsplăti bunătatea dumneavoastră, sunt convins ca la rândul meu, voi încerca să întind o mână de ajutor celor deznădăjduiți.

Cu deosebită stimă și admirație,
Babanu George,
Elev în clasa a XII-a, Colegiul Național “Emil Racoviță”, Iași