Noutati

30 mai 2014 Absolvirea liceului si a examenului de bacalaureat sunt primele etape mai importante din viata oricarui tanar spre maturitate

Absolvirea liceului si a examenului de bacalaureat sunt primele etape mai importante din viata oricarui tanar spre maturitate.

 

In ultima saptamana de scoala si pentru cei 30 de elevi de clasa a XII-a din cadrul Asociatiei Pro Ruralis, aflati in pragul unui nou inceput, au avut loc Festivitatile de absolvire la urmatoarele institutii importante din Iasi: pentru elevii de la Lic. V. Alecsandri-Teatrul National, Col. C. Negruzzi-Aula “M. Eminescu” a Univ. Al.I.Cuza, Col. M. Eminescu si Col. G. Ibraileanu-Aula Magna “Haralamb Vasiliu” a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad”, Scoala normala” Vasile Lupu” si Col. Tehnic “I.C.Stefanescu” in incinta liceelor.

 

La finele acestui an scolar, dintre mijloacele mass-media, doar postul de televiziune TL’M, prin Alina Iosub, s-a implicat in realizarea de interviuri cu absolventii nostri de la Asociatia Pro Ruralis Iasi. Cei intervievati in interiorul Teatrului National au fost Codrut Diaconu si Magdalena Roca, ambii elevi de clasa a XII-a de la Lic. V. Alecsandri.

Anterior, duminica 25 mai, aceeasi echipa condusa de Alina Iosub s-a deplasat in satul natal Larga Jijia al absolventei Ana Maria Scoban si i-a luat un interviu despre cum vede ea propriul viitor si pentru a o filma la prima ei votare. Acesti absolventi si-au exprimat punctul de vedere despre ceea ce doresc sa devina si despre viitorul Romaniei, aducand totodata multumiri Asociatiei Pro Ruralis si sponsorilor care i-au ajutat timp de opt ani pentru a-si termina cu brio studiile preuniversitare.

Mentionam ca toti absolventii de liceu sustinuti de asociatia noastra au medii generale cuprinse intre 9 si 10 sau chiar 10. Spre exemplu la Col. C. Negruzzi, 2 eleve de la Pro Ruralis, Alexandra Birsan si Madalina Mocanu au obtinut media 10, iar la Col. Tehnic I.C. Stefanescu o alta eleva de la Pro Ruralis, Andreea Eleisei, a obtinut cea mai mare medie din cca 100 de absolventi de liceu.

Tuturor absolventilor le dorim succes la examenul de bacalaureat si cel de admitere la facultate, iar profesorilor care i-au pregatit le uram multa sanatate si pastrarea dorintei de a continua seria succeselor si cu generatiile urmatoare de elevi!