Noutati

13 mai 2013 Eleve ale Asociatiei Proruralis Iasi in Echipa de fotbal feminin a Col. M. Eminescu Iasi

Echipa de fotbal feminin a Col. M. Eminescu Iasi

Fotbalul pentru fete nu este la fel de popular ca cel pentru baieti, dar ambitia unor eleve pentru performanta fotbalistica este la fel de motivata. Sub egida Clubului Navobi infiintat in 2006, dir. sportiv Cristian Ambrosie, in jud. Iasi exista 4 grupe de cate trei licee.

Din Grupa C face parte si echipa de la Col. National “Mihai Eminescu” din Iasi coordonata de prof. Sorin Stefan. In componenta echipei se afla 8 eleve din liceu din clasele VIII-XII: Secaleanu Emanuela, Gherasim Lia, Istrati Claudia, Gorduza Oana, Ioanid Elena, Scutariu Vasilica, Timofte Amalia si Iftime Adina (ultimele doua eleve fiind sponsorizate de Asociatia Pro Ruralis Iasi).

Echipa condusa de prof. Sorin Stefan a obtinut Locul II la turneul zonal al Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar ce a avut loc la Falticeni si s-a calificat la Turneul National al Cupei Coca-Cola ce va avea loc in perioada 24-26 mai la Bucuresti. Fetele spera sa obtina rezultate cat mai bune in continuare si sa castige cat mai multe competitii sportive. “Chiar daca am avut probleme de sanatate, cum ar fi repaosul de la operatia de apendicita, un deget fracturat si probleme la un genunchi, nu am renuntat niciodata la aceasta pasiune. Iubesc fotbalul si sunt fericita ca fac parte dintr-o echipa cu fete asa minunate” ne-a spus Amalia Timofte.

La Editia a II-a la fotbal feminin adresat liceelor din judetul Iasi, pe langa Clubul Navobi, au mai participat Inspectoratul Scolar Iasi, Primaria Iasi, Grupul de firme Pieta si Cupa Navobi Pieta. Conducerea Asociatiei Pro Ruralis Iasi ureaza succes intregii echipe la Turneul Final de la Bucuresti.

Persoanele interesate de viitorul elevilor de exceptie provenind din mediul rural din familii defavorizate sunt rugate sa deschida Site-ul Asociatiei Pro Ruralis Iasi la adresa www.proruralisiasi.ro pentru a afla din antet, la rubrica DOI LA SUTA toate detaliile in vederea completarii fisei pentru a o depune la Sectia Financiara.