Noutati

Intalnirea absolventilor cu sponsorii la finalul anului scolar 2018

Anul acesta am participat, pentru a doua oară, la un moment încărcat de emoție și de sinceritate: întâlnirea absolvenților Pro Ruralis cu sponsorii și colaboratorii ce susțin acest proiect. Evenimentul a avut loc la sala Mozart din Palas, locație în care an de an este găzduit acest eveniment prin bunăvoința d-lui Dascălu căruia îi mulțumim pentru ceea ce le-a oferit elevilor din proiect.
Invitații au adoptat un ton prietenos, o autodezvăluire sinceră, pe tema căutării drumului în viață, în afaceri, prin implicare permanentă cu cât mai multe idei creative.
În acest an școlar , 22 de elevi din Pro Ruralis, au absolvit clasa a XII-a la Colegii de elită precum: Colegiul C.Negruzzi, Lic de Informatică,Colegiul Național,Colegiul M.Eminescu,Colegiul Pedagogic și Colegiul G.Ibrăileanu. Timp de 3 sau 4 ani cât s-au străduit să învețe foarte bine pentru a rămâne în proiect, acești elevi au avut medii cuprinse între 9,05-9,89, au participat la Olimpiade obținând rezultate care au făcut cinste școlilor unde au studiat.
Acum, la finalul liceului, pășesc într-o altă etapă, o altă aventură a cunoașterii, în care își aleg profesia căreia i se vor dedica, probabil, toată viața. Opțiunile lor sunt diverse: 5 optează pentru Medicină, 4 pentru Automatizări și Calculatoare, 4 pentru Institutul de Pedagogie, 2 pentru FEAA, 2 pentru Litere, 1 pentru Arhitectură,1 pentru Drept, 1 pentru Academia de Poliție,1 pentru Geografie.
Pentru toți acești copii,admiterea în proiectul Asociației Pro Ruralis. a fost unul dintre cele mai importante momente din viața lor, un moment crucial. Dacă nu ar fi existat ideea, proiectul, oamenii care să pună în comun suflet, inteligență și generozitatea care să sporească calitatea vieții acestor copii, ar mai fi avut loc această întâlnirea esențială?