Noutati

5 martie 2015 Rezultate ale elevilor din Asociatia Pro Ruralis Iasi la Concursuri si Olimpiade de la inceputul anului scolar 2014-2015 pana in prezent

Eleva Manole Simona (Com. Vladeni) cl. a IX-a de la Col. C. Negruzzi Iasi, pregatita de profesoara Dalia Coţofrei, a obtinut Premiul III la Concursul Interjudeţean “Spoken English” din 21 noiembrie 2014, organizat la Col. M. Eminescu cu participarea unor profesori de Limba Engleza din Romania si din Republica Moldova.

Olimpiada Nationala de Lingvistica din 22 noiembrie 2014 a avut loc la Lic. M. Costin Iasi. La Sectiunea Performanta elevul Pintelie Dragos (Com. Scanteia, Sat Borosesti) cl. a XII-a de la Col. C. Negruzzi, pregatit de Prof. Adriana Bozdoru, a obtinut Premiul II (locul 4 din 160 participanti). Mentionam ca Dragos a avut media generala 10 la sfarsitul Sem. I. Spiridon Madalina (Com. Tibana) cl. a VIII-a de la Col. G. Ibraileanu, pregatita de Prof. Alina Sighidim, a obtinut Premiul II. Aceeasi eleva a castigat o Mentiune si la Olimpiada Judeteana de Lectura ca abilitate de viata.

La Olimpiada de Limba, Comunicare si Literatura Romana Etapa Judeteana din 21 februarie 2015, trei elevi din Asociatia Pro Ruralis Iasi au obtinut urmatoarele rezultate finale: Suculiuc Alina Dumitrita (Com. Ciortesti, Sat Coropceni) cl. a V-a de la Liceul Pedagogic Iasi, pregatita de Prof. Gabriela Lucia Munteanu, a obtinut Premiul I; Poftala Ana Maria (Com. Sinesti) cl. a X-a de la Liceul Pedagogic, pregatita de Prof. Gabriela Lucia Munteanu, a obtinut Mentiune; Elisei Bogdan (Com. Andrieseni) cl. a XII-a de la Col. M. Eminescu, pregatit de Prof. Adina Casuneanu, a obtinut Premiul I.

La Olimpiada Judeteana de Limba Latina din 22 februarie 2015 eleva Spiridon Oana (Com. Tibana) cl. XI-a Col. M. Eminescu, pregatita de Prof. Cezara Stefanescu, a obtinut Premiul III.

Felicitari profesorilor indrumatori si elevilor care au obtinut rezultatele mentionate si uram succes celor care vor participa si la alte Olimpiade si Concursuri Scolare.