Noutati

Multumiri sponsorilor

Proiectul Pro Ruralis a devenit un proiect cu tradiție prin contribuția, de-a lungul celor 17 ani, atât a oamenilor cu suflet nobil cât și a copiilor înzestrați cu inteligență care aveau nevoie de sprijin material și financiar.

Generații de copii au fost ajutați din umbră de persoane pentru care educația este un reper fundamental cultivat în familie, în mediul în care au trăit și s-au format. În timp, copiii din proiect au avut un model puternic, inspirat de spiritul acestor oameni deosebiți, animați de pasiunea de a înțelege și de a se implica în destinul acestor tineri. Ei sunt catalizatorul principal care asigură viabilitatea acestui proiect. Oare darul acesta este genetic?

Răsfoind în arhiva acestui proiect am descoperit modele longevive: Fundația Antibiotice – Știință și Suflet, Fundația Valvis – București. Aceste două organizații au contribuit la susținerea a generații de copii începând din clasa a V-a, timp de 8 ani, până în clasa a XII-a. De-a lungul anilor au făcut parte din istoria acestor copii, fiecare cu viața lui unică și dificilă, i-a frământat grija zilei de mâine pentru acești copii.

Cum este oare să îți pese, timp de 15 ani, cu sinceritate, de niște pui pe care îi vezi cum cresc și devin adolescenți?

Se poate spune că au o abilitate specială în a da un sens vieții lor, dar și a altora.

Le aduc aici mulțumiri pentru tot ce este valoros în acest proiect.