Noutati

15 aprilie 2015 Noi rezultate notabile obtinute de elevi din Asociatia Pro Ruralis Iasi

Eleva Ionescu Oana Elena (Com. Vladeni) cl. a XI-a, Col. National “Mihai Eminescu”, pregatita de prof. Sorin Sitea, a obtinut Premiul I la Concursul interjudetean Istoria in licee “Nicolae Iorga”, editia a V-a din 04.04.2015. Din echipa formata de 4 elevi (cate unul din clasele IX-XII), doar Oana face parte din Asociatia Pro Ruralis Iasi. Concursul s-a tinut la Facultatea de Istorie a Universitatii Al.I. Cuza Iasi, iar diplomele au fost semnate de prof. univ. dr. Petronel Zahariuc, Decanul Facultatii de Istorie si de catre Natalia Minzateanu presedinta Asociatiei “Liga studentilor de la Istorie”. Cu aceasta ocazie cele 4 eleve au obtinut fiecare pe langa diplome ca premiu, carti si suma de 60 lei.

Felicitari profesorului indrumator si elevelor care au obtinut rezultatele mentionate si uram succes celor care vor participa si la alte Olimpiade si Concursuri Scolare.

Eleva Bolocan Catalina (Ungheni) din cl. a XI-a Col. de Arta “Octav Bancila”, pregatita de prof. coordonator Mihăilă Simona Elena, calificata pentru Olimpiada Nationala de Arte vizuale, Arhitectura si Istoria Artei din 5-8 aprilie 2015 de la Arad, a obtinut la Sectiunea Arta Monumentala Mentiune.