Noutati

20 septembrie 2013 Scrisoarea de multumire a Stefanei Babanu, absolventa a Colegiului National Mihai Eminescu Iasi

Stimati sponsori si onorata conducere a Asociatiei Pro Ruralis Iasi,

Ma tot gandesc si incerc sa gasesc cuvintele potrivite pe care le-as putea adresa in semn de multumire. Constat insa ca ele nu sunt de ajuns si nu ar putea niciodata inlocui efortul si sprijinul dumneavoastra. Dar recunostinta e fireasca si omeneasca, iar un simplu “Multumesc”, rostit sincer si din tot sufletul ar fi una din caile prin care pot sa-mi exprim bucuria si implinirea ca mi-ati fost alaturi. A mai trecut un an de sprijin ProRuralis, sprijin simtit din plin, si care m-a ajutat enorm. Am terminat si liceul, considerat dintre toate, etapa maturizarii si formarii…ani frumosi, in care am avut parte de momente bune, dar si mai putin bune, pentru ca viata ne invata de toate: sa zambim, sa plangem, sa multumim, sa esuam, dar sa continuam sa fim puternici. Am invatat in acesti 4 ani de liceu sa ma descurc, fiind departe de familie  si de oamenii langa care am crescut, sa ma bucur de lucrurile marunte si sa ma multumesc cu cat am.

Desi am plecat de acasa la liceu, nu am fost deloc singura, i-am avut alaturi mereu pe parintii mei, am avut norocul sa cunosc oameni minunati, dar nu in ultimul rand, am reusit sa raman pe o punte de echilibru datorita domnului Profesor Victor Geangalau, cel care mentine vie Asociatia ProRuralis, dar si sponsorilor si conducerii  Ziarului de Iasi, oameni de incredere si de nadejde, care m-au sprijinit financiar in ultimii ani de studiu. Eu si familia mea va multumim nespus de mult pentru ajutorul si efortul depus.

Am parcurs aceasta calatorie numita “liceu” si am ajuns la granita. Acum imi iau ramas bun de la dumneavoastra, nu inainte de a va marturisi ca sunteti salvatori de vieti si ca va apreziez enorm pentru tot ce faceti. Sunt extrem de bucuroasa ca am avut ocazia sa va cunosc, va doresc multa sanatate si putere de a aduce zambetul pe buzele si altor copii care sunt dornici sa invete, dar nu au posibilitati. Asociatia Pro Ruralis a fost o gazda minunata, care prinde forte noi de fiecare data cand primeste un  copil care are nevoie de ajutor. Multe cuvinte, dar sunt ganduri sincere si pline de adevar, atat in incercarea mea de multumire, cat si in aprecierile facute.

Va multumesc din suflet tuturor!

Cu multa stima,
Stefana Babanu,
absolventa a Colegiului National “Mihai Eminescu” Iasi,
studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie Iasi