Noutati

26 aprilie 2016 Evenimente caritabile

A doua editie a Semimaratonului organizata de Rotary Club Iasi Copou in parteneriat cu Asociatia People for Sport, Asociatia Elite Running si cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi, a Inspectoratului Scolar Judetean, a Inspectoratului de Politie Judetean, a Inspectoratului de Jandarmi Judetean, ISU, SMURD Iasi si a unui numar important de sponsori, a venit pentru a doua oara in sprijinul elevilor inteligenti, dar fara posibilitati materiale de la tara.

Pe langa elevii Asociatiei Pro Ruralis vor beneficia de sprijin material (din fondurile inscrierii la semimaraton) si minorii din Asociatia Salvati Copiii Iasi.

Mentionam ca tot in acest an scolar pe 18 decembrie 2015 Centrul Cultural German si Clubul Rotary Iasi Curtea Domneasca, in parteneriat cu Cluburile Rotary Iasi Copou si Iasi 2000 au organizat in Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iasi un concert sustinut de „Berlage Saxophone Quartet” din Germania, tot in favoarea elevilor de la Pro Ruralis.

Asociatia Pro Ruralis Iasi multumeste Cluburilor Rotary pentru implicare in sustinerea proiectului “Burse pentru elevii din mediul rural”!