Noutati

Un copil susținut astăzi, poate deveni liderul care va schimba ziua de mâine!

💥Un copil susținut astăzi, poate deveni liderul care va schimba ziua de mâine!💥
Într-o lume în care cunoașterea este monedă de schimb, ne propunem să creăm un mediu în care toți copiii din mediul rural să aibă acces la educație de calitate.
Este un efort ambițios, dar fiecare pas pe care îl facem este susținut de dorința de a vedea un zâmbet pe fețele copiilor noștri atunci când își ating obiectivele.💫✔️
An de an au fost admiși în proiectul ”Burse pentru elevii din mediul rural cu coeficient de inteligență superior provenind din medii defavorizate” create de noi, asociația Pro Ruralis tot mai mulți elevi, la care se adaugă cei din anul anterior, în medie 97 de elevi pe an școlar cărora li se asigură costurile cartelelor și a cazării.
💥Menționăm că în fiecare an sunt elevi din clasele V-XII.
Toți provin din familii defavorizate care nu le pot asigura cheltuielile pe un an școlar, dar criteriul de a rămâne în proiect este obținerea mediei 9. În aceste condiții îi salvăm de la abandon școlar pe copiii cu potențial, inteligenți dar săraci din satele și comunele din județul Iași.
❗Dacă ești gata să contribui la schimbare și să investești în viitor, suntem aici pentru a te întâmpina cu brațele deschise.
❗Fiecare sponsorizare contează!
❗Doar cu ajutorul sponsorilor, acest proiect a rezistat an de an.