Noutati

23 aprilie 2017 A avut loc la Iasi a treia editie a Semimaratonului organizat de Rotary Club Iasi Copou in scop caritabil

Organizarea unor evenimente cu scop caritabil de amploare, devine o forma de manifestare a generozitatii, dar si a preocuparii pentru problemele sociale din judetul Iasi. Institutii, firme particulare, organizatii, reediteaza anual evenimente prin intermediul carora sustin anumite cauze. Efortul lor este considerabil, presupune  munca intensa in echipa si coordonarea unor servicii care duc la reusita activitatii propuse.

Un eveniment de amploare, care a avut drept forme de manifestare semimaratonul si crosul popular, a avut loc duminica, 23 aprilie, in Iasi, organizat de Rotary Club Iasi Copou si ca parteneri caritabili pe Rotary – Club Iasi, Rotary – Club Iasi 2000, Rotary – Club Curtea Domneasca. Aceasta manifestare este la a 3 editie, iar scopul este caritabil. Fondurile sunt destinate, in fiecare an, sprijinirii proiectelor a doua Organizatii din Iasi: Pro Ruralis si Salvati copiii.

Asociatia Pro Ruralis a beneficiat, la ultimile doua editii, de douazeci de burse pentru copiii din mediul rural, cu potential intelectual deosebit dar cu o conditie materiala modesta.

Initiativa Rotary, Club Iasi Copou si a partenerilor caritabili  reprezinta o mana de speranta intinsa copiilor din mediul rural, care sunt un adevarat capital de inteligenta ce trebuie salvat.

Multumim organizatorilor si tuturor participantilor iubitori de sport, 1200 de participanti, care au subscris cu generozitate la ideea proiectului nostru. Prin sprijinul acordat vom putea sustine financiar, un numar de copii inteligenti ce se vor inscrie in proiect in toamna acestui an.

Sportul este o preocupare a oamenilor puternici si liberi, generosi si altruisti.

Tuturor le multumim pentru modelul pe care il ofera copiilor din Pro Ruralis.