Noutati

Evaluarea elevilor nominalizati pentru anul scolar 2019-2020 va avea loc la data de 30 august

      Asociația Pro Ruralis a încheiat perioada de inscriere în proiectul Burse pentru copiii din mediul rural cu un coeficient de inteligență superior, pentru anul școlar 2019-2020.
      Au fost înregistrate 53 de dosare: 13 pentru elevii care intră în clasa a IX-a și 40 de dosare pentru clasele de gimnaziu,  V-VIII.
      Elevii nominalizați vor fi evaluați pe data de 30 august 2019, începând cu ora 10, la sediul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Iași, situat în bld. Socola, nr.110 (vis-a-vis de clădirea Granit, în corpul B al Lic.Tehnologic Petru Poni -fostul Lic.de Chimie, la parter) .
      Pentru elevii de clasele V-VIII, promovarea se va face în ordinea descrescătoare a valorii coeficientului de inteligență, a anchetei sociale și a rezultatelor școlare, până la completarea locurilor vacante; elevilor li se va administra un test de inteligență și un test de aptitudini de către profesorii consilieri școlari din comisia de evaluare.
      Elevii de clasa a IX-a trebuie să aibă media de admitere la un liceu teoretic din Iași peste 9, vor participa la un interviu și un test de aptitudini.
      Vă așteptăm, începând cu ora 9.