Noutati

19 ani de existență datorită dumneavoastră

       Pentru a-i ajuta pe elevii bursieri  sunteți alături de scopul acestui proiect de 18 ani. Prin intermediul sponsorilor și colaboratorilor noștri, animați de pasiune și de înțelegere, acest proiect intră în cel de-al 19-lea an de existență. Își imagina cineva că timp de 18 ani vom aduce, an de an, speranța în destinul acestor copii? Însă, cu tot acest impresionant efort s-a reușit să contribuim la realizarea educației a peste 1400 de copii. Oare darul de a ajuta să fie genetic? Credem că nu doar altruismul și generozitatea a creat această realizare, ci convingerea că astăzi există o necesitate extraordinară: de a ajuta într-o altă manieră decât cea obișnuită, ne interesează să contribuim la destinul nostru colectiv. Ne interesează evoluția și acesta este meritul gestului dumneavoastră.
   Implicarea în comunitate înseamnă să oferi o parte din tine și din timpul tău pentru o cauză de pe urma căreia nu tragi nici un folos material. Este una dintre activitățile cele mai eficiente pentru a înlătura indiferența.
   Vă mulțumim pentru faptul că vă întrebați, iată, ani de-a rândul, ce puteți face pentru elevii din proiectul Pro Ruralis!
   Vă mulțumim, că în fiecare an vă întoarceți la noi!