Noutati

4 Octombrie 2013 Lavinia Dascalu, studenta – Scrisoare de multumire adresata sponsorilor

Celor care mi-au deschis un drum in viata

Scriu aceste randuri pentru a va multumi din suflet pentru tot ce ati facut pentru mine. Stiu ca daca nu as fi intrat in proiectul “Pro Ruralis ” nu as fi avut sansa de a invata intr-un liceu bun din Iasi, nu as fi avut sansa sa ma afirm, nu as fi avut sansa sa imi imbogatesc cunostintele. Nu numai ca ma consider un copil norocos, dar ma consider si un elev deosebit pentru ca am invatat de la oameni cu o pregatire speciala, care mi-au aratat si explicat cu drag tot ceea ce stiau.

Am trait cele mai frumoase momente datorita asociatiei… Si stiu ca aceste cuvinte nu sunt de ajuns pentru tot ceea ce ati facut pentru mine. As dori sa stiti ca nu ati contribuit doar financiar la educatia mea, ci mi-ati creat un viitor.
Ajunsa in anul I de facultate, nu pot decat sa va multumesc pentru ca in fiecare an mi-ati asigurat un camin si o masa si m-ati sustinut moral pe calea spre succes. Inca din clasa a V-a mi-ati fost alaturi, m-ati motivat si mi-ati aratat cat de important este sa ai o educatie, o conduita. Datorita proiectelor la care am participat in acesti 8 ani am invatat cum trebuie sa ma comport in societate, am luat parte la discutii cu oameni importanti ce au o cultura deosebita, am fost in excursii, lucruri care nu ar fi fost posibile fara ajutorul Asociatiei. Acum incep un nou episod din viata mea, un episod in care sper sa reusesc sa demonstrez ca eforturile financiare depuse de sponsori nu au fost in zadar.
In incheiere as vrea sa transmit un gand bun copiilor norocosi selectati in acest an si celor care se afla in proiect inca din clasa a V-a sau a IX-a : ” Mult succes in anul scolar 2013-2014 si multa putere de concentrare. Sa aveti vointa de a invata si sper sa reusiti sa depasiti obstacolele si, nu in ultimul rand, sa nu cedati in fata presiunilor negative exercitate asupra voastra de catre anturaj”.

Va multumesc !

Lavinia Dascalu, studenta