Noutati

24 martie 2017 Balul Primaverii, eveniment cu scop caritabil, organizat de Camera de Comert si Industrie Iasi

Anul 2017 a debutat cu evenimente ce au un scop caritabil. Astfel de evenimente atrag atentia lumii asupra copiilor din mediul rural al judetului Iasi, copii inteligenti, cu potential, pentru care cea mai mare recompensa vine din caldura cu care sunt ajutati sa-si termine studiile.

Aceste evenimente imbraca diferite forme deoarece, persoane cu initiativa si imaginatie cauta un mod interesant care sa stimuleze pe cat mai multi semeni de-ai nostri sa-si manifeste altruismul si generozitatea. Dupa partida de pescuit la copca de la lacul Tangujei, unde s-au obtinut fonduri pentru un numar insemnat de copii, a urmat un alt eveniment, de asta data intr-o atmosfera eleganta, patronată de Antonio Vivaldi. Balul Primaverii, editia Vivaldi, organizat de Camera de Comert si Industrie Iasi, a deschis evenimentele caritabile de primavara. Atmosfera s-a caracterizat prin eleganta si rafinament, dar mai ales printr-un numar impresionant de participanti, 230, care au raspuns invitatiei de a contribui la strangerea de fonduri pentru cele doua organizatii, Pro Ruralis si Star of hope.

Tinuta inalta a evenimentului a fost completata de recitalul Cvartetului Alegria de la Liceul Octav Bancilă din Iasi, care a impresionat prin virtuozitate. Acest eveniment a adus alaturi oameni de afaceri, institutii, organizatii, animațe de sentimente frumoase, carora le multumim pentru atentia acordata problemelor sociale din orasul nostru, dar mai ales pentru sprijinul financiar.

Initiativa Camerei de Comert si Industrie inseamna o mana intinsa catre tinerii nostri deosebiti. Pentru atentia si efortul deosebit, multumim!