Noutati

12 iunie 2015 Scrisoarea catre sponsori a elevului Elisei Bogdan din cl. a XII-a de la Col. M. Eminescu Iasi

Va scriu aceasta scrisoare, deoarece doresc sa va multumesc pentru tot ajutorul acordat in decursul celor patru ani de studiu la Colegiul National “Mihai Eminescu” Iasi. Datorita sustinerii dumneavoastra, prin acoperirea cheltuielilor reprezentate de regia si masa in cadrul caminului, efortul financiar al familiei a fost micsorat substantial.

Prin sprijinul dumneavoastra, am reusit si in acest an sa particip la diverse concursuri judetene si nationale si sa ma implic in anumite proiecte. Astfel am obtinut Premiul I la Olimpiada Judeteana de Limba si Literatura Romana, Premiul al III – lea la Olimpiada Judeteana de Lectura si Mentiune la Concursul National de Critica Literara “Garabet Ibraileanu”. De asemenea, anul acesta am obtinut un atestat in limba engleza, pentru clasele cu profil bilingv, care a fost evaluat cu nota maxima si care imi va fi util in viitor, in eventualitatea unei intersectii intre cariera mea si profesia de dascal.

Banii pe care am reusit sa ii economisesc datorita sustinerii dumneavoastra au fost utilizati, in primul rand pentru achizitionarea materialelor auxiliare in vederea pregatirii pentru examenul de Bacalaureat, precum si alte cheltuieli de sfarsit de liceu, reducand astfel presiunile financiare asupra parintilor, permitandu-le acestora sa isi concentreze eforturile asupra surorii mele, studenta la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”.

In concluzie, as dori sa va multumesc din nou, pentru toata sustinerea pe care mi-ati acordat-o in decursul celor patru ani de liceu, jucand un rol fundamental in urmarirea idealurilor mele si in alegerea unui drum in viata.

Cu deosebita stima si respect,

Elisei Bogdan,
clasa a XII-a, Col. M. Eminescu Iasi