Noutati

21 iunie 2013 Scrisoare de multumire sponsorilor si conducerii Asociatiei Pro Ruralis Iasi din partea unei eleve

Stimata Asociatie Pro Ruralis,

Am mai ajuns la un final de an scolar. Aceeasi imbulzeala, oameni, flori cadouri, diplome si coronite cat vezi cu ochii. Iar noi elevii, suntem bucurosi de venirea vacantei si de terminarea anului scolar. Cu totii sarbatorim intr-o singura zi toate reusitele de peste an. In aceaSi situaTie ma aflu si eu, Adina Iftime, eleva de la anul in clasa a XI-a la Colegiul Mihai Eminescu. Am sarbatorit succesele mele de peste an alaturi de colegi si profesori. Sunt mandra de ceea ce am realizat si acum ma gandesc la cei care m-au ajutat sa-mi indeplinesc visele .

Primele persoane la care m-am gandit ati fost voi, cei de la Asociatia Pro Ruralis. De ce la voi? Pentru ca incă un an mi-ati sustinut financiar evolutia mea scolara si voua va adresez cele mai multe multumiri. Imi imaginez cat de greu este sa strangeti fondurile necesare sa ajutati atatia copii din mediul rural.

De aceea vreau ca prin aceasta scrisoare sa va aduc sincerele mele multumiri pentru tot ce ati investit in mine pe parcursul acestui an scolar si in anii precedenti. De asemenea sper ca la anul sa am rezultate si mai bune decat cele din anul acesta si sa va fac din ce in ce mai mandri.

Multa sanatate si putere de munca sa ne puteti oferi sprijinul vostru in continuare .

Cu multa stima si respect,

Adina Iftime