Noutati

14 iunie 2013 Festivitatea de Absolvire a elevilor de cl. a VIII-a de la Col. G. Ibraileanu

Joi 13 iunie 2013, la Casa de Cultura Mihai Ursachi din Copou a avut loc Festivitatea de Absolvire a elevilor de cl. a VIII-a de la Col. G. Ibraileanu, unde Asociatia Pro Ruralis Iasi sustine financiar 10 elevi, viitori candidati in cl. a IX-a. Atmosfera de sarbatoare si de emotie a coplesit atat elevii cat si profesorii si parintii aflati in sala.

Alocutiunile emotionante tinute de catre directorul Colegiului, prof. Constantin Chirila, si de catre diriginti au fost prelung aplaudate de auditoriu. Nu au lipsit, florile, fotografiile, filmarile si nici lacrimile de bucurie din ochii celor prezenti. In cuvantul directorului Asociatiei Pro Ruralis Iasi s-a precizat ca pe parcursul celor 12 ani de activitate promotia din acest an a elevilor de gimnaziu reprezinta a opta serie sustinuta de sponsori.

Primele generatii de absolventi de clasa a VIII-a in prezent sunt absolventi de facultate, masteranzi sau studenti la universitati de lunga durata. In total, in cei 8 ani de promotie a claselor a VIII-a, au fost sustinuti in licee si colegii 130 elevi. Pe langa ei au fost alte sute de elevi din celelalte clase V-VII si IX-XII.

Cei 10 elevii absolventi ai cl. a VIII-a, din acest an scolar de la Col. G. Ibraileanu, diriginte profesor Grigore Craciun, au obtinut urmatoarele premii si mentiuni:

  • Premiul I: Mitac Oana, Ciobanu Alexandra, Tudose Georgiana;
  • Premiul II: Ursanu Oana, Pintelie Bianca, Ardeleanu Luiza, Iacob Mihaela;
  • Premiul III: Matei Andreea, Ciurariu Radu; Mentiune: Olaru Adelina.

Meritul acestor rezultate se datoreaza mai multor factori: profesorului diriginte, Grigore Craciun, care a stiut sa fie aproape de elevi si sa-i incurajeze permanent, profesorilor de la diferite discipline cu profesionalismului lor, coducerii colegiului care a creeat cadrul favorabil pregatirii elevilor pe tot parcursul anilor, cat si al parintilor sau sustinatorilor legali. Acestor elevi le-au fost si colegii si parintii lor din Iasi cu care au legat stranse prietenii.

Tuturor absolventilor le uram succes la Examenele Nationale in vederea admiterii in clasa a IX-a!