Noutati

10 octombrie 2014 Cei mai ambitiosi studenti ai Iasului – O noua generatie de elevi din programul “Pro Ruralis” a intrat la facultate, Opinia Studenteasca

Sub titlul Cei mai ambitiosi studenti ai Iasului – O noua generatie de elevi din programul “Pro Ruralis” a intrat la facultate din Opinia Studenteasca din 7 oct. 2014, ziarista Iulia Ciuhu si studenta la Jurnalism Ana-Maria Bucur au scris doua articole despre 2 studente,  eleve sustinute de Asociatia Pro Ruralis Iasi, Ana-Maria Scoban din Larga Jijia si Ana-Maria Onisor din Popesti.

Ana-Maria Bucur care a scris articolul “Radacinile de tara brodate la oras” despre Ana Maria Scoban (sustinuta timp de 8 ani de catre Asociatia Pro Ruralis , cu ajutorul Fundatiei Valvis) si Iulia Ciuhu cu articolul “O mana divina ii aseaza Anei calea” si-au intalnit destinul pentru cateva ore de cunoastere reciproca, de realizari si succese care le-a schimbat tuturor viitorul. Articolul din Opinia Studenteasca, scris cu sensibilitate, caldura si profesionalism, reprezinta o trecere in revista a vietii si activitatii scolare a celor doua Ana-Maria (Scoban si Onisor), atat in cadrul Asociatiei pro Ruralis Iasi cu implicatii spre performanta, cat si in familiile lor.

Nu au fost uitati nici sponsorii, “care au pus cate o caramida la formarea lor” si nici finalitatea studiilor liceale cu devenirea de studente: Ana-Maria Scoban la Universitatea “Gheorghe Asachi”, iar Ana Maria Onisor la Universitatea Al. I. Cuza.

Reamintim ca in “Opinia Studenteasca” din aprilie 2014 au aparut, la initiativa prof. Univ. Daniel Condurache (un sustinator permanent al elevilor din Asociatia Pro Ruralis Iasi), interviuri sub titlul “Elevi de nota 10 ai proiectului Pro Ruralis agata medalii in pieptul Iasului”.