Noutati

7 decembrie 2012 Eveniment caritabil

Miercuri 5 decembrie 2012 eleva de clasa a VI-a Stoleriu Alina si directorul Asociatiei “Pro Ruralis” au fost invitati la o activitate organizata de catre “Lions Club D Iasi” la Hotelul “Select”.
Aceasta activitate a avut ca obiective, printre alte probleme specifice Clubului, acordarea si in anul scolar 2012-2013 a unei burse elevei mentionate mai sus.

Domnul prof. univ. Daniel Condurache a acordat in memoria sotiei, fost Redactor Sef al TVR Iasi, Bursa “Vanda Condurache” pentru excelenta in jurnalism masterandului Mihai Andrei considerat o tanara speranta. Noua echipa a conducerii Clubului Lions D formata din doamnele Irina Draga Caruntu-Presedinte, Marqueritte Pricop-Vicepresedinte, Tedi Rosca-Trezorier si Monica Puscasu Secretar au oferit in final o masa festiva tuturor participantilor.

La nivel mondial cele 46000 de cluburi din 206 tari au peste 135 de milioane de membrii. Nobila misiune a acestor reputate cluburi este “crearea si mentinerea unui spirit de comuniune intre toti oamenii in privinta ajutorului umanitar prin intermediul voluntariatului, prin implicarea in comunitate si prin cooperare la toate nivelele, atat nationale cat si internationale”.

Mentionam ca timp de 10 ani Clubul Lions D Iasi s-a implicat in sponsorizarea cu bani si obiecte a unui grup de elevi de la Colegiul National, care in prezent sunt studenti in anul II la diferite facultati din tara.