Noutati

29 septembrie 2016 Incepand cu data de 1 octombrie 2016 conducerea Asociatiei Pro Ruralis Iasi va fi exercitata de doamna prof. Dorina Hotoleanu

Stimati sponsori si colaboratori,

Incepand cu data de 1 octombrie 2016 conducerea Asociatiei Pro Ruralis Iasi cu sediul in Bd. Nicolae Iorga nr. 12 A, et I, cam 2 va fi exercitata de doamna prof. Dorina Hotoleanu in calitate de Director Executiv, tel. 0740065562 si e-mail dorina.hotoleanu@yahoo.com.

Modificarea Consiliului Director, schimbarea sediului si a cenzorului au fost propuse de catre prof. Victor Geangalau care s-a retras din functia de Director Executiv din motive strict personale in cadrul Adunarii Generale a Membrilor Fondatori din data de 26 iulie 2016. Modificarile mai sus mentionate au fost legalizate de catre Judecatoria Iasi, Sectia Civila-Asociatii si Fundatii prin Hotararea Civila nr. 268/2016.

Avand in vedere ca acest proiect valoros, premiera in Romania din anul 2001 trebuie sa-si continue activitatea de salvare a copiilor de exceptie lipsiti de posibilitati materiale din mediul rural, va rugam sa sprijiniti in continuare colaborarea cu noua conducere a Asociatiei Pro Ruralis Iasi.

Cu multumiri,
prof. Victor Geangalau