Noutati

10 iulie 2015 O noua generatie de absolventi de liceu din Asociatia Pro Ruralis Iasi cu promovabilitate de 100 % la Bacalaureat

O noua generatie de 27 de absolventi de liceu (cu media mediilor din clasa a XII-a 9,47) sustinuti pe parcursul anilor de Asociatia Pro Ruralis Iasi, prin intermediul sponsorilor, isi va lua zborul spre diferite universitati din tara sau strainatate. Aceasta generatie (cu promovabilitate de 100 % la Bac) continua acelasi parcurs ca al altor 98 de fosti elevi din anii anteriori din acelasi proiect. Unii dintre ei mai sunt inca studenti, sau au terminat o facultate, altii masteranzi si au intrat in lumea reala de pe piata muncii, unde nimeni nu ii mai protejeaza. Fiind insa majori trebuie sa aiba curajul sa infrunte viata cu toate vicisitudinele ei, asa cum erau obisnuiti inca din copilarie cu munca grea din agricultura in satele lor si cu efortul intelectual de pe bancile scolii.

Mentionam ca de-alungul celor 14 ani de proiect niciun elev nu a avut esec la Evaluarea Nationala sau Bacalaureat, promovabilitatea a fost permanent de 100 %, ceea ce demonstreaza valoarea elevilor si justifica continuarea proiectului nostru. Cu acesti 27 de absolventi de liceu, numarul studentilor va creste ajungand la 125.

Ca urmare va dorim in continuare sa va orientati spre profesia preferata, pe care sa sa o onorati cu inteligenta si pregatirea voastra, spre va aduca satisfactii.