Media,  Noutati

Grupul Negruzzi 77 daruieste laptop-uri pentru elevii Pro Ruralis

Începutul acestui an școlar a adus noi colaboratori care sprijină elevii din proiectul Pro Ruralis!
Noutatea constă în faptul că avem ajutorul promoției din anul 1977 a absolvenților Colegiului National “Costache Negruzzi”. Entuziasmul cu care au venit către copiii din Asociație este emoționant. Dorința de a susține cauza copiilor din mediul rural, care nu au posibilități materiale dar își doresc să continuie studiile liceale, este posibilă datorită acestui grup de persoane generoase.
Toți au fost colegi de clasă la colegiul ieșean și doresc să ofere din spiritul altruist al negruțiștilor și actualilor elevi ai acestui liceu de elită din Iași. Chiar dacă sunt în Iași sau undeva în țară au ținut legătura rămânând legați de școală și de anii de liceu, simțind nevoia de a fi aproape de acest spațiu unde s-au format și unde, cu siguranță, au trăit momente intense la fel ca și actualii elevi.
Acum, îmbrățișează cu căldură un elev bursier Pro Ruralis, care este în clasa a IX-a la Colegiul National “Costache Negruzzi”, susținăndu-i cheltuielile de masă și cazare. Este o întoarcere în timp, de astă dată cu bunătate și generozitate pentru o adolescentă care și-a dorit să studieze la acest colegiu. Fără acest ajutor, ar fi dificil pentru familia ei să o susțină financiar pe parcursul liceului, în această perioadă dificilă prin care trecem cu toții.
Mulțumim grupului care, sub denumirea Negruzzi 77, continuă legătura lor de colegialitate și sub forma acestui act de generozitate!