Noutati

27 aprilie 2016 Noi premii nationale obtinute de elevii asociatiei Pro Ruralis Iasi

Eleva Bolocan Catalina (Ungheni) din cl. a XII-a Col. de Arta “Octav Bancila”, pregatita de profesorii Simona Elena Amitroaiei si Ioan Vanau, calificata pentru Olimpiada Nationala de Arte vizuale, Arhitectura si Istoria Artei din 18 aprilie 2016 de la Baia Mare, a obtinut la Sectiunea Pictura Monumentala Premiul II. La aces concurs au participat peste 500 de tineri foarte talentati din intreaga tara.

La Olimpiada Naţională de Pedagogie – Psihologie, organizată în perioada 17 – 20 aprilie la Craiova, echipa formata din 6 elevi ai Liceului Pedagogic Iasi a fost cea mai buna la nivel de tara. Locul I la disciplina „Psihologia educaţiei” a fost ocupat de Dumitriţa-Daniela Grigoriu (clasa a XII-a) din Comuna Coarnele Caprei, iar Locul II la „Managementul clasei de elevi” de catre Camelia-Mihaela Coneschi din Comuna Dagata (clasa a XI-a), ambele eleve fiind sustinute de catre Asociatia Pro Ruralis Iasi.

Mentionam ca ceilalti 4 elevi din acelasi liceu au obtinut urmatoarele premii: Maria-Laura Valeriu (clasa a IX-a) Locul I; Cristina-Ionela Chelaru (clasa a XI-a), Mihai-Cosmin Rusu (clasa a X-a) şi Elena-Loredana Menţer (clasa a X-a) au obţinut premii speciale la alte discipline de specialitate.

Elevii au fost îndrumaţi de prof. Mihaela Ungureanu (directorul Liceului Pedagogic), prof. Vasilica Botezatu, prof. Florin Tătăruşanu si prof. Ion Cucuteanu.

Felicitam elevii premiati si profesorii indrumatori pentru rezultatele de exceptie obtinute!